Uitbreiding voor Vergnes Expertise

31 januari, 2013 | Nieuws

Simon Vrieling re nieuwe aanwinst Vergnes Expertise

Expertisebureau Vergnes Expertise in Leek is uitgebreid met registerexpert Simon Vrieling. Vrieling neemt inventaris, machinerieën, elektronica en bedrijfsschade voor zijn rekening.

Met Vrieling aan boord biedt Vergnes Expertise een totaalpakket op het gebied van schade-afhandeling. ‘We beantwoorden hiermee aan de vraag vanuit de markt en garanderen tevens continuïteit’, zegt medevennoot Richard Vergnes. ‘Bovendien neemt Vrieling maar liefst 35 jaar ervaring mee. In alle opzichten is hij als medevennoot een grote aanwinst voor het bedrijf en voor onze klanten.’

Woningcorporaties, mkb en gemeenten

Vergnes en Vrieling hebben beiden ruime ervaring met schade-afhandeling zowel in de profit als in de non profit sector.  Zoals bij onder andere woningcorporaties, mkb en gemeenten in het noorden des lands. Ze zijn bekend met deze organisaties, hun processen en hun belangen bij schade. Hun inzet wordt bij deze partijen alom gewaardeerd. De komende tijd richten Vergnes en Vrieling zich dan ook actief op de noordelijke markt.

Over Vergnes Expertise

Bouwkundig ingenieur en registerexpert Richard Vergnes startte in maart 2012 zijn eigen expertisebureau Vergnes Expertise, gespecialiseerd in het afhandelen van schades aan opstal, inboedel en inventaris. Met twee gespecialiseerde register-experts aan het roer garandeert Vergnes Expertise een zeer persoonlijke benadering en korte lijnen die een vlotte schaderegeling mogelijk maken. Het ontbreken van overhead brengt bovendien met zich mee dat er tegen een zeer concurrerend tarief gewerkt kan worden.

Meer informatie

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Richard Vergnes: 06-19766937 of Simon Vrieling: 06-23458544. Ook vindt u meer informatie via de website www.vergnes-expertise.nl