Vergnes Expertise BV breidt dienstverlening uit met CAR en AVB

12 maart, 2013 | Nieuws

Expertisebureau Vergnes Expertise BV in Leek heeft zijn dienstverlening opnieuw uitgebreid. Vanaf heden behandelt het bureau ook claims die zijn gemeld op Construction All Risk (CAR) en Aansprakelijkheidsverzekeringen Bedrijven (AVB).

Bedrijven en overheden die (regelmatig) te maken krijgen met claims op hun CAR- of AVB-verzekering, hebben behoefte aan een betrouwbare en deskundige partner die het probleem voor hen oplost. Vergnes Expertise springt in op deze behoefte door ook deze discipline op professionele wijze het hoofd te bieden. Het bureau onderzoekt de toedracht, oorzaak en omvang van de claim en kan desgewenst het hele proces volledig coördineren. Ook hierin staat een vlotte, daadkrachtige en persoonlijke werkwijze centraal.

Over Vergnes Expertise BV
Vergnes Expertise BV is een allround en multidisciplinair expertisebureau. Zeven professionals staan 24 uur per dag klaar om de meest uiteenlopende schades vlot en deskundig af te handelen. Vergnes Expertise BV is stevig geworteld in het noorden des lands en wordt alom gewaardeerd door klanten en samenwerkende partijen vanwege zijn no nonsense aanpak, constructieve houding en daadkrachtige schaderegeling.

Meer informatie
U kunt rechtstreeks contact opnemen met Richard Vergnes: 06-19766937 of Simon Vrieling: 06-23458544. Ook vindt u meer informatie via deze website www.vergnes-expertise.nl