Vergnes Expertise BV verhuist en breidt uit

3 februari, 2015 | Nieuws

Kantoor-Vergnes-Expertise-LeekExpertisebureau Vergnes Expertise BV is verhuisd naar een groter kantoorpand op bedrijventerrein Leeksterhout te Leek. Door de toename van het aantal opdrachtgevers en de uitbreiding van werkzaamheden was de verhuizing noodzakelijk. Daarbij is het pand aan het Lorentzpark 5 zeer gunstig gelegen nabij de op- en afritten van de A7 van en naar Groningen en Heerenveen. Vergnes Expertise heeft hiermee een goede uitvalsbasis en is nog beter te bereiken voor klanten en relaties.

Nieuwe medewerkers
Tevens heeft de binnendienst versterking gekregen van Wendy Eissens en is ir. Stephan van der Wel aangenomen als schade-expert.
“Vergnes Expertise is momenteel volop in ontwikkeling”, aldus vennoot Richard Vergnes. “Steeds meer opdrachtgevers herkennen de meerwaarde die wij als bedrijf kunnen leveren. Mede hierdoor is het aantal opdrachten in korte tijd explosief gegroeid.”
“Onze kernwaarden zijn kwaliteit, een snelle afhandeling en extra service die wij aanbieden tegen een aantrekkelijk scherp tarief”, benadrukt medevennoot Simon Vrieling. “Onze opdrachtgevers waarderen ons om de snelheid en de hoge kwaliteit waarmee wij opdrachten behandelen. Om dit kwaliteitsniveau te handhaven, is gekozen voor uitbreiding en verhuizing.”

Over Vergnes Expertise
Vergnes Expertise is een dynamisch en snel groeiend schade-expertisebureau dat gevestigd is in Leek. De voornaamste werkzaamheden bestaan uit schadevaststelling, taxaties en advisering. Het bureau heeft ruime ervaring met schadeafhandeling in de particuliere en zakelijke markt, zowel de profit als de non profit sector. De laatste jaren wordt Vergnes Expertise ook veelvuldig ingeschakeld bij schades als gevolg van gaswinning.