Ga naar de inhoud Ga naar de footer

Bouwkundig versterken

Bouwkundig versterken is een ingrijpend en complex proces waarbij bewoners met veel verschillende partijen te maken krijgen. We begrijpen heel goed dat niet iedereen bouwtechnisch onderlegd is en dat er veel vragen ontstaan. Daarnaast hebben veel mensen twijfels over de onafhankelijkheid van partijen zoals de NCG. We merken dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een technisch onderlegde adviseur die opkomt voor zijn/haar belangen.

Onafhankelijk bouwadviseur 
Wordt u woning versterkt of vindt er sloop en nieuwbouw plaats, dan kunt u op kosten van NCG een onafhankelijke bouwadviseur inschakelen. U kunt hiervoor Vergnes Expertise inschakelen.

Onze werkzaamheden 
Onze taken als onafhankelijk bouwadviseur hangen af van uw wensen en behoeften. 

  • Ondersteuning bieden bij gesprekken met de NCG, aannemer en/of andere organisaties zoals de gemeente. 
  • Helpen vanaf de beoordeling van uw woning tot aan de oplevering. 
  • Het versterkingsadvies beoordelen. 
  • Helpen bij het maken van keuzen tijdens de ontwerpfase en uitvoeringsfase. 
  • Advisering met betrekking tot verduurzaming, 
  • Bouwbegeleiding tijdens de uitvoering. 

De kosten
De kosten voor het inschakelen van een onafhankelijk bouwadviseur worden vergoed door de NCG. Indien u ons wilt inschakelen als adviseur kunnen wij u helpen met de aanmelding bij de NCG. 

Wij helpen u graag
Er is veel mogelijk. We vinden het belangrijk dat onze werkzaamheden goed zijn afgestemd op uw wensen. Uw wensen zijn en blijven altijd ons uitgangspunt. Naast het feit dat we echt onafhankelijk zijn, is het voor veel mensen een geruststellende gedachte dat we veel ervaring hebben met bouwbegeleiding, advies en mijnbouwschade. We weten hoe het werkt. 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op.